27 Ocak 2010 Çarşamba

Ha? Ne? Kim?

En son ne zaman ağlamıştım diye düşündüm, her bir şeyi bana ait olan duygularla. Bu arada teker teker tasasız dökülüyorlar tabi gözlerimden. Belki de hiç sahip olmadığım adamı kaybettim. Ellerimle bıraktım yere. Arkamı döndüm usulca. Geriye de bakmadım. Gittim öylece. Sadece gittim. Ne var biliyor musun, gökyüzü kapkaranlık, ve her yağmur tanesi üstümdekilerden bir parça daha soyup atıyor, korkuyorum, üşüyorum ve özledim.
Hı?
Özledim.
Nasıl?
Özledim.
Evet, özledim.
Sadece bir şarkı çalıyor ve o fazladan bir fincan kahve istiyor, ben tek bir tanesini bile içemedim, ve gözyaşlarımdan sana çay demlesem de olur. Geçen her saniye her zamanki gibi umursamaz, kadın olunca fahişe, erkek olunca piç. Bilmesi gereken, zamanı hiç önemsemiyorum. Defolup gitsin, umurumda dahi değil. Ben sadece üşüyorum, karanlıktan korkuyorum, dizlerimin üstüne çöktüm, çok özlüyorum.
Kim?
Ben evet.
Hahahah!
Kim gülüyorsa bana, söylüyorum, yapma. Yapma canım acıyor. Kolun kopmuş gibi, düşün ki bir elin parmaksız kalmış, asit yağmurunda bütün saçların yanmış, ya da kesivermişler bacağını. Şimdi gideceğim bir yol var mı diye bakmak bile istemiyorum. Ben tek bir yol istemiştim, ona gitsin, onda bitsin. Bir tek o.
“O”.
Bulunmaz da değilmiş.
Buldum zaten.
Nerdeymiş?
Beni bekliyormuş.
Şimdi?
Gitti. Gittim.
Ve bittim. Bir daha hiç başlamamak üzere bittim. Bitmek istedim ondan sonra ve başlamak istemeyeceğim hiçbir zaman. Bittim ben ve bittik biz, ve o bir yerlerde belki başka “benlerin” “o” su olmayı bekliyor. Ki belki bir kadın çıkar gider ona.
Düşünme bunu.
Elimde değil.
Sinirlerin bozulmuş.
Aşığım.
Daha ne olsun?
Korkuyorum. Çok soğuk. Üşüyorum. Gözyaşlarım umursamaz, savruk savruk akıyor, dansöz dünyaya. İçimde bir şey var, kime ait olduğunu biliyorum, bilmemezlikten mi geliyorum? Özledim bir de, çok özledim.
Evet özledim.
Daha şimdiden.
Çok özledim.
O kadar ki…
Hı, tarif mi?
Hayır yok, tarifi yok…
Özledim, çok özledim.
“Ben seni hep sevdim
Seni hep seviyormuşum
Bu duygu o kadar tanıdıkmış ki
Seni sevme duygusu
Buna alışmakta hiç zorluk çekmiyorum”

6 yorum:

  1. ne güzel anlatmışsın öyle sıcak, samimi... beğenmemek elde değil.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederimm
    ihya oldumm :))

    YanıtlaSil
  4. ''Geçen her saniye her zamanki gibi umursamaz, kadın olunca fahişe, erkek olunca piç.''

    bu çok iyiydi ya =)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil