1 Mayıs 2012 Salı

23 Yolu


Kimse de bilmez o kadının en çok sabahları uyandığında güzel olduğunu. Kimse de bilmez söylediğinde aslında ne düşündüğünü. Gülerken nasıl sahtekarlık koktuğunu, kimse duymaz. Kimse anlamaz küskünlüklerinde nasıl kalp kırıklıkları olduğunu. Kimse mi bilmez?

Godot, hala yok. Tek eksik o.

9 yorum:

  1. yeni yaşın mutluluklarla dolsun!!

    YanıtlaSil
  2. doğum günleri... bir insana 'iyi ki doğdun' diyebilmek için doğum günlerini beklemeye ne gerek var? ve aslında o 'sıradan, yılın herhangi bir günü'nde söylenen 'iyi ki doğdun'lar çok daha anlamlıdır, daha samimidir. çünkü doğum günümüzde bize herkes söyler o cümleyi. tabi kızsa da seni seven insanların söylediği cümlelerin o güzel cümlenin samimiyeti her gün aynıdır.

    seninle, cümlelerinle tanışmak çok güzeldi elif mihen. anlattığın kitapları, filmleri zihnime yazıyorum. o kitaplar beni sahaflara düşürüyor bazen:)

    hatırlar mısın bilmiyorum ama ilk defa ağustos ayında bulmuştum burayı ve o zamandan beri sessizce takip ediyorum... bence de iyi ki doğdun! :)

    YanıtlaSil
  3. sanırım o günde de herkes söylemiyor bana, bu yüzden daha değerli oluyor.

    düşüncelerin için çok teşekkür ederim, sanırım bundan daha güzel bir hediye olamaz. yazdıklarımın bir yerlerdeki güzel bir insana ulaştığını bilmekten daha mutlu edici birşey olamaz. o zaman daha çok yazmak istiyorum kitaplarımı filmlerimi. çok teşekkür ederim kardelen, iyi ki gelmişsin de iyi ki yazmışsın bunları.

    YanıtlaSil
  4. Doğum günün kutlu olsun.Nice senelere.Umuyorum ki güpgüzel bir yeni yaş olur senin için.

    YanıtlaSil
  5. çok çok çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. '' Beckett'imsi bir ölülükte yalnız, şimdilerde değiliz. Sen Beckett'i çevirdiğinden beri, Hakkari'ye gittiğinden beri, yirmi yaşlarında bilinçlendiğimizden beri o ölülükteyiz. Kafka gibi veremden çatlamamamız, Beckett kadar ölü görünmememiz, Şarklılığımız yüzünden. İç dünyamızın farklı olduğunu sanmıyorum. '' demiş Tezer, F.Edgü'ye.

    günlerin huzur dolsun.
    elif.

    YanıtlaSil
  7. hep anlayacağını biliyorum.

    mut dol.

    YanıtlaSil
  8. Hello. And Bye.

    YanıtlaSil